Леонід Соболєв: "Підтверджую, що ми не гратимемо в Прем'єр-лізі"
У спілкуванні з прес-службою ФК “Полтава” президент команди Леонід Соболєв розповів про причини зняття зі змагань.

“Підтверджую, що ми не гратимемо в Прем'єр-лізі чи інших професійних змаганнях. Головна причина — неможливість виконання вимог Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Федерації футболу України по усунення недоліків на стадіоні “Локомотив”. Хочеться подякувати нашим колегам із “Ворскли” за те, що вони готові були надати нам свою арену. Через підготовку стадіону до матчів Ліги Європи ми там могли зіграти не більше 2 — 3 ігор. Грати в інших містах ми не збираємося, оскільки граємо перш за все для наших уболівальників.

Проте якщо недоброзичливці думають, що ми не хочемо займатися футболом, вони помиляються. Найближчим часом ми хочемо присвятити себе розвитку власної дитячої школи. Для дітей ми створимо гідні умови.

Це і заміська база у селищі Копили (на ній, до речі, ми збудуємо ще три поля), і стадіон “Локомотив”, на якому ми завершимо спорудження будівлі, як і планували. Там будуть і сучасні роздягальні, і суддівські приміщення. На нашому оновленому стадіоні будуть тренуватися та грати вихованці нашої Дитячо юнацької школи”, — підсумував Леонід Соболєв.

Наостанок президент клубу подякував усім, хто доклав свої зусилля до розвитку клубу, який за одинадцять років виріс із середняка другої ліги до команди УПЛ.

  • Дата публікації: 22.06.2018


Коментарі (0)
avatar
Контакти
  • Телефон: +38 (0532) 69-70-10
  • Пошта: fcpoltava2008@rambler.ru, poltava@pfl.com.ua
  • Адреса: 36004 Україна, м. Полтава, Полтавська область, вул. А. Кукоби, 29 б
Соцiальнi мережi
ФК «Полтава»
Офiцiйний сайт команди
2019 © Футбольний клуб «Полтава». Усі права застережено. Копіювання матеріалів дозволено тільки з відкритим активним гіперпосиланням на офіційний сайт ФК «Полтава» | Хостинг від uCoz